Opschonen van uw database

lead generation

Klanttevredenheidsonderzoek

Opschonen van uw database

Naast lead generation kunt u bij Hello Company terecht voor het opschonen van uw database. Relatiegegevens vormen de ruggengraat van uw bedrijfsinspanningen, het is de basis voor het correct en effectief communiceren met uw klanten en prospects. Als de kwaliteit van deze gegevens niet up-to date-is, dan kan dat het succes van uw bedrijfsinitiatieven benadelen. Om uw database up-to-date te krijgen, controleren wij uw bestaande gegevens en verrijken wij uw database met extra informatie zodat u deze in een overzichtelijk systeem kunt importeren. Wij doen dit snel en correct door actief alle adressen telefonisch te benaderen.

Opschonen van uw database

Een opgeschoonde database zorgt ervoor dat u een uitstekende klantenervaring kunt bieden. Doordat u klanten op de juiste manier kunt aanschrijven wordt irritatie bij klanten verminderd. Daarnaast zorgt een opgeschoonde database voor minder postretouren. Door uw database te verrijken met bijvoorbeeld emailadressen, kunt u gerichter acties uitvoeren en weet u zeker dat u de juiste persoon aanspreekt. Daarnaast vragen wij ook direct om uw toestemming voor het versturen van bijvoorbeeld een mailing, zodat u ook dat goed op orde heeft.

Vraag offerte aan

De kracht van leadgeneratie

Terwijl de callcenter agents van Hello Company het voorbereidende werk doen, hebben uw buitendienstmedewerkers de tijd om zich volledig te focussen op de daadwerkelijke verkoop. Wij zorgen op een efficiënte manier voor een volgeplande agenda, zodat u zich kunt concentreren op het toelichten van uw verhaal bij de klant aan tafel. Kortom, leadgeneratie via telemarketing bespaart tijd en levert omzet op door nieuwe klanten.

De kracht van leadgeneratie

Klantbeoordelingen

“Al reeds een aantal jaren werken wij met veel genoegen samen met Hello Company. Zij trainen onze sales medewerkers naar een topniveau en zorgen ook voor het aanleveren van waardevolle leads.”

Frank Beentjes

Directeur, DSE IT-Services.

“Sinds november 2019 belt Hello Company uit onze naam om afspraken te maken bij bedrijven die hun dak kunnen verhuren voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij ontvangen maandelijks minimaal 25 afspraken en daarmee voldoet Hello Company ruimschoots aan de verwachtingen en doelstellingen die we vooraf besproken hebben. Naast de mooie aantallen is de kwaliteit van de afspraken zeer hoog en krijgen wij regelmatig te horen dat de medewerker die de afspraak heeft gemaakt echt een visitekaartje voor ons bedrijf is. Dankzij Hello Company hebben wij een structurele groei van nieuwe opdrachten en heeft onze sales afdeling een mooie professionele slag kunnen slaan!”

David van Arend

Sales Manager Soleila

“Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de callcenter hyena’s van Hello Company, ik beschouw ze echt als een verlengde van mijn commerciële afdeling. Hello Company heeft zeker bijgedragen aan de groei van nieuwe klanten de afgelopen jaren en levert de kwaliteit die Meeuwenplaat ook aan haar klanten biedt. Ik ga ervan uit dat wij nog vele jaren een succesvolle samenwerking mogen hebben!”

Robert Plouvier

DGA Schoonmaak bedrijf Meeuwenplaat

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!

Privacy Verklaring

Cookies & Privacyverklaring
Deze website gebruikt cookies en Google Analytics om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Wanneer u kiest om door te gaan nemen wij aan dat u hiermee akkoord gaat.

Lees hier onze privacyverklaring