Lead generatie

lead generation

Klanttevredenheidsonderzoek

Opschonen van uw database

Lead generatie volgens Hello Company (sinds 1995)

Is de meeste efficiëntste manier om bij je doelgroep aan tafel te komen. Waar het ons bij Hello Company primair om gaat zijn meetbare en dus aantoonbare resultaten. Meer klanten, meer omzet en meer rendement uit uw verkoopinspanningen. Mensen, middelen, technieken en systemen: wij lopen samen met u het hele traject door en optimaliseren het waar dat nodig is.

Bepaal nu zelf wie je klanten worden, wij horen graag welke bedrijven Hello Company uit uw naam kan benaderen om daar kwalitatieve afspraken mee te maken. Hello Company heeft zich gespecialiseerd in het maken van kwalitatief goede afspraken. Op de momenten dat het productieniveau hoog is, is er vaak weinig tijd voor acquisitiewerkzaamheden. Om de continuïteit in new business te waarborgen trainen wij een vast team van agents om te opereren onder de vlag van de Opdrachtgever: onze agents zijn uw visitekaartje. Op basis van het, in overleg te vervaardigen belscript, zal het belteam alle veel voorkomende vragen en kwesties kunnen ondervangen. Het doel is om u aan tafel te krijgen bij de beslisser in de geselecteerde doelgroep in de betreffende regio.

Vraag offerte aan

De kracht van leadgeneratie

Uw buitendienstmedewerkers kunnen zich volledig concentreren op de daadwerkelijke verkoop terwijl de callcenter agents van Hello Company het voorbereidende werk doen. Daardoor heeft uw buitendienst meer tijd om potentiele afspraken te lopen en zorgen wij voor een efficiënt en vol ingeplande agenda met als belangrijkste resultaat een hoger rendement op de sales. Kortom, leadgeneratie via telemarketing bespaart tijd en levert omzet op door nieuwe klanten.

De kracht van leadgeneratie

Klantbeoordelingen

“Al reeds een aantal jaren werken wij met veel genoegen samen met Hello Company. Zij zorgen al geruime tijd voor het aanleveren van waardevolle leads.”
Frank Beentjes

Directeur, DSE IT-Services.

“Sinds november 2019 belt Hello Company uit onze naam om afspraken te maken bij bedrijven die hun dak kunnen verhuren voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij ontvangen maandelijks minimaal 25 afspraken en daarmee voldoet Hello Company ruimschoots aan de verwachtingen en doelstellingen die we vooraf besproken hebben. Naast de mooie aantallen is de kwaliteit van de afspraken zeer hoog en krijgen wij regelmatig te horen dat de medewerker die de afspraak heeft gemaakt echt een visitekaartje voor ons bedrijf is. Dankzij Hello Company hebben wij een structurele groei van nieuwe opdrachten en heeft onze sales afdeling een mooie professionele slag kunnen slaan!”

David van Arend

Sales Manager Soleila

“Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de callcenter hyena’s van Hello Company, ik beschouw ze echt als een verlengde van mijn commerciële afdeling. Hello Company heeft zeker bijgedragen aan de groei van nieuwe klanten de afgelopen jaren en levert de kwaliteit die Meeuwenplaat ook aan haar klanten biedt. Ik ga ervan uit dat wij nog vele jaren een succesvolle samenwerking mogen hebben!”

Robert Plouvier

DGA Schoonmaak bedrijf Meeuwenplaat

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!