Business Case Bedrijfsmakelaar

lead generation

Klanttevredenheidsonderzoek

Opschonen van uw database

Hello Company heeft zich bij het oplossen van deze case gefocust op:

  • Salesondersteuning
  • Het verbeteren van de propositie
  • Telemarketing

Opdrachtgever

Een bedrijfsmakelaar in de randstad.

Probleemstelling

Deze klant heeft een grote portefeuille aan commercieel onroerend goed. Voor een van de net afgebouwde projecten is tijdens de bouw al veel geadverteerd in de (lokale) media. Dit heeft niet geresulteerd in het gewenste aantal verkopen, 60% van het pand blijft leeg. Het aantal bezoeken van geïnteresseerden aan het bedrijfspand is laag en de score van de b.o.g. makelaar die het project onder zijn hoede heeft is teleurstellend. Dit leidt ook tot frustratie en gebrek aan vertrouwen bij de betreffende makelaar. Leegstand kost de projectontwikkelaar maandelijks €23.000,-

Oplossing

Hello Company denkt samen met de makelaar en ontwikkelaar na over de toegevoegde waarde van het pand voor ondernemers. Daarnaast bedenken we een actie waardoor het voor toekomstige kopers/huurders aantrekkelijker wordt om het pand te bezichtigen. Omdat het hier een combinatie betreft van bedrijfs- en kantoorruimte wordt een selectie gemaakt van alle ambachtelijke bedrijven met 3 tot 20 medewerkers in een straal van 20 kilometer rond het pand. De directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) van deze bedrijven worden benaderd en er wordt een inventarisatie gemaakt van de huidige huisvestingsvorm en de wensen voor de toekomst. Met een aantrekkelijk voorstel worden de DGA’s uitgenodigd. Er worden een aantal ‘kijkdagen’ georganiseerd waarbij meerdere geïnteresseerden aanwezig zijn voor een rondleiding.

Resultaat

Hello Company plant 8 kijkdagen vol met in totaal 52 beslissers. Zes van deze beslissers gaan binnen drie maanden over tot koop of huur. Twee van hen volgen binnen tien maanden. De verkopen leveren ruim € 2.000.000,- op. Daarnaast zijn er inkomsten aan huur.
Ben u op basis van deze resultaten benieuwd wat Hello Company voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak met onze adviseur.

Neem contact op

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!