Wij staan klaar voor u

Ons Team

Hello Company bestaat uit een team ervaren professionals die voor u klaar staan om uw bedrijf te laten groeien. Samen met het gedreven team binnendienstmedewerkers vormen wij een krachtige, sociale en ongedwongen doch resultaat gedreven organisatie.

Hello Arjan Palman

Partner

Lees meer

Arjan is een van de partners van Hello Company. Met veel ondernemingslust en enthousiasme is hij is al ruim 2 decennia bezig met het opbouwen van een inmiddels succesvol bedrijf. Al vanaf zijn studie is hij bezig met telemarketing en nog steeds is dit volgens hem dé manier om met je doelgroep in contact te komen.

Werken is voor deze energieke jongeman echt een uitlaatklep en geen uitdaging is voor hem te gek. Hij vindt het geweldig om samen met de klant uitdagende doelstellingen te bespreken en er vervolgens alles aan te doen om deze doelstellingen ruimschoots te behalen. Als jij denkt dat iets onmogelijk is, dan zorgt Arjan ervoor dat het toch mogelijk wordt.

Wat betekent een klant voor Arjan?

De klant is voor Arjan de drive om het uiterste uit zijn werk te halen. Een klant is voor hem meer dan alleen de “zak” geld die hij ontvangt. Hij kan enorm veel energie halen uit een goede samenwerking. In een samenwerking vindt hij het belangrijk dat hij vrijheid heeft om creatieve inbreng te leveren. Hierbij verwacht hij ook van de klant continue feedback.

Waarom moeten bedrijven aan telemarketing doen?

Tegenwoordig worden bijna alle gesprekken gevoerd via mail en whatsapp. Bijvoorbeeld tijdens verjaardagen vliegen de appjes je om de oren. Erg makkelijk en snel, maar is dat echt leuk? Arjan vindt dat het tijd wordt om vaker de telefoon op te pakken en mensen weer ouderwets te bellen. Hij vertelt: “Als je wordt gebeld, dan blijft dat speciaal en heb je veel meer interactie.”

Zakelijk gezien is dat vaak niet anders, maar als je belt dan heb je een hele grote kans dat je tot een dialoog komt. Je kunt dan makkelijker inspelen op de behoefte van je gesprekspartner, wat sneller leidt tot het maken van een afspraak. Aan tafel kun je dan het verdere verkoopgesprek voeren. De kracht van het bellen is volgens Arjan de toegang tot een succesvol bedrijf.

Hello Laurens Schipper

Partner

Lees meer

Laurens Schipper is een geboren en getogen Groninger. Hij is een van de partners van Hello Company en houdt zich binnen het bedrijf voornamelijk bezig met het operationele proces. Hij is verantwoordelijk voor het personeel, de systemen en het praktische klant contact.

Energiek, gedreven en uitbundig zijn woorden die perfect passen bij Laurens karakter. Zijn kracht is om van iets negatiefs iets positiefs te maken, zijn glas is altijd halfvol. Deze kwaliteiten zet hij goed in bij het inwerken en begeleiden van personeel en dat maakt het werken bij Hello Company een feestje. Er hangt altijd een gezellige, maar professionele sfeer.

Wat betekent een klant voor Laurens?

Op deze vraag antwoord Laurens heel mooi: “Hello Company zou Hello niet zijn zonder de klanten en de medewerkers. Een succes voor hen voelt als een succes voor ons”. Laurens gaat graag langdurige samenwerkingen aan met klanten en vindt het belangrijk om samen met de klanten groei door te maken.

 

Waarom moeten bedrijven aan telemarketing doen?

Bedrijven hebben verschillende middelen om bij hun doelgroep in het vizier te komen. Via bijvoorbeeld een netwerk event kun je in contact komen met jouw doelgroep, maar je bent er niet zeker van of jouw doelgroep naar dit event toe komt. Daarnaast staat niet op iemands voorhoofd geschreven of hij facilitair inkoper of eigenaar van een bedrijf is. Het is erg onzeker of je met de juiste persoon in contact komt.

Volgens Laurens kun je door gebruik van telemarketing die onzekerheid wegnemen. Hello Company neemt bouwt een relatie op met de beslisser en zorgt ervoor dat je bij de klant aan tafel komt. En daarnaast zijn ook de bedrijven die geen afspraak maken een investering. Laurens vertelt dat Hello Company concurrenten voor blijft door ook deze klanten altijd te blijven volgen en de juiste personen te traceren. Hij sluit af met: “Kies voor B2B telemarketing: maar alleen met ons!”

Hello Niek Wiersma

Operationeel Manager

Hello Esmée Stofbergen

Marketing Manager

Hello Rudi van Driezum

Sales Manager

Hello Bart Kluter

Sales Coach

Hello Jorn Adema 

Teamleider Sales

Hello Melissa de Jong

Sales Agent

Hello Lukas Kusters

Sales Agent

Hello Bente Kalsbeek

Sales Agent

Hello Michael Kornaat

Sales Agent

Hello Stijn Strop

Sales Agent

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!