Klanttevredenheids

onderzoek

lead generation

Klanttevredenheidsonderzoek

Opschonen van uw database

Een tevreden klant is een bepalende factor voor het succes van uw bedrijf. Het is belangrijk om relevant te blijven voor de klant en hier constant op te anticiperen. Wat doet u goed en wat kan er beter? Met een klanttevredenheidsonderzoek krijgt u antwoorden op deze vragen. Meet de tevredenheid van uw klanten en laat zien dat u echt aandacht voor hen heeft. Door aan uw klant de juiste vragen voor te leggen, komt u erachter wat zij belangrijk vinden, hoe u uw producten of diensten kunt verbeteren en waar kansen liggen voor extra verkoop.

Maatwerk

Hello Company stelt samen met u een vragenlijst op die speciaal is gericht op uw bedrijf en uw klanten. Belangrijk is om goed te bedenken wat u wilt weten van uw klanten, denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe waarderen uw klanten uw producten en/of diensten?
  • Hoe waarderen uw klanten de relatie met hun aanspreekpunt?
  • Hoe bereikbaar is uw organisatie?
  • Wat zijn belangrijke verbeterpunten?
  • Hoe waarderen uw klanten eventuele klachtenafhandeling?
  • Hoe blijft u de concurrenten voor zodat u uw klanten kunt behouden?

Vraag offerte aan

Voordelen telefonisch onderzoek

Bij Hello Company doen we klanttevredenheidsonderzoek telefonisch, dit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee.

  • De respons is hoog
  • Uw klant kan direct eventuele op- of aanmerkingen kwijt aan degene die de vragenlijst afneemt
  • Resultaten staan direct in de computer
  • Vragenlijsten worden afgenomen bij de juiste persoon

 

Inzichten in klanttevredenheid biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsprestaties te sturen en te verbeteren. Tevreden klanten zijn loyale klanten, ze leveren meer omzet en maken uw werk plezierig.

Interesse in een klanttevredenheidsonderzoek? Neem dan contact met ons op.

Wij staan voor u klaar.

Neem contact op

De kracht van leadgeneratie

Klantbeoordelingen

“Al reeds een aantal jaren werken wij met veel genoegen samen met Hello Company. Zij trainen onze sales medewerkers naar een topniveau en zorgen ook voor het aanleveren van waardevolle leads.”

Frank Beentjes

Directeur, DSE IT-Services.

“Sinds november 2019 belt Hello Company uit onze naam om afspraken te maken bij bedrijven die hun dak kunnen verhuren voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij ontvangen maandelijks minimaal 25 afspraken en daarmee voldoet Hello Company ruimschoots aan de verwachtingen en doelstellingen die we vooraf besproken hebben. Naast de mooie aantallen is de kwaliteit van de afspraken zeer hoog en krijgen wij regelmatig te horen dat de medewerker die de afspraak heeft gemaakt echt een visitekaartje voor ons bedrijf is. Dankzij Hello Company hebben wij een structurele groei van nieuwe opdrachten en heeft onze sales afdeling een mooie professionele slag kunnen slaan!”

David van Arend

Sales Manager Soleila

“Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de callcenter hyena’s van Hello Company, ik beschouw ze echt als een verlengde van mijn commerciële afdeling. Hello Company heeft zeker bijgedragen aan de groei van nieuwe klanten de afgelopen jaren en levert de kwaliteit die Meeuwenplaat ook aan haar klanten biedt. Ik ga ervan uit dat wij nog vele jaren een succesvolle samenwerking mogen hebben!”

Robert Plouvier

DGA Schoonmaak bedrijf Meeuwenplaat

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!