Hello Online

Social media marketing

Social

Advertising

Een goede social media strategie is een essentieel voor het vergroten van je online zichtbaarheid. Omdat sociale media erg populair en nog steeds aan het groeien is, maakt het niet uit in welke branche je zit. Jouw doelgroep is namelijk altijd aanwezig.

De kunst is om de juiste kanalen in te zetten en campagnes zo vorm te geven dat ze jouw doelgroep aanspreken. En dat is precies waar wij jou bij kunnen helpen. Wij nemen het adverteren uit handen, we gaan recht op ons doel af en zorgen voor meetbaar resultaat.

Hoe komen wij tot een unieke strategie?

Elk bedrijf is uniek en daarom maken wij elke social media strategie op maat. Wij delen graag ons proces voor het ontwikkelen van deze unieke strategie.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

1. De doelstelling bepalen

Wil je als bedrijf merkbekendheid vergroten, verkoop stimuleren, leads generen of iets anders bereiken?

2. Doelgroep analyse

Voordat we beginnen met adverteren of posten, moeten we de doelgroep begrijpen. Wie is je doelgroep en wat zijn hun interesses. Dit bepalen we door middel van een doelgroep analyse.

3. Kies de juiste platformen

Niet elk platform is relevant voor elk bedrijf. Op basis van de doelgroep en de essentie van het bedrijf bepalen we welk platform geschikt is.

4. Opstellen mediaplan

Op basis van de opgedane kennis over het bedrijf en de doelgroep stellen we een mediaplan op. Hierin beschrijven we gericht wat we gaan doen om de doelgroep te bereiken en welk budget hiervoor nodig is.

5. Creëer waardevolle content

Samen met het bedrijf ontwikkelen we waardevolle content die aansluit bij de doelgroep en het platform. Goede content bepaald voor een groot deel van het succes van je organische en betaalde prestaties. .

6. Meet en optimaliseer

Na het publiceren van de content is het cruciaal om de prestaties te evalueren. Afhankelijk van de fase in de customer journey hanteren we relevante KPI’s en passen we onze aanpak aan wanneer dat nodig is. Social media is dynamisch, dus wij zijn dat ook. We identificeren wat wel en niet werkt en passen op basis daarvan de strategie aan.

Content creatie

Sterke content is een onmisbare schakel in je social media strategie. Waardevolle creaties trekken aandacht van het publiek, vergroten betrokkenheid en versterken je merkidentiteit. Daarnaast helpen ze bij het effectief communiceren van jouw boodschap. Uit ervaring weten wij dat hoeveel je ook in media investeert, adverteren zonder goede uitingen werkt niet. Daarom hebben wij in-house een ervaren grafisch designer die samen met jou kan werken aan ijzersterke content.

Online én offline marketing

Wij combineren offline met online marketing om nóg betere resultaten te realiseren en verkoopkansen te vergroten. Met Hello Company ondersteunen wij bedrijven bij het halen van meer omzet en meer klanten door middel van het maken van kwalitatieve new business afspraken. Hello Online zet deze werkzaamheden kracht bij door via social media potentiële klanten B2B te benaderen. Zo ondersteunen we met online marketing de kracht van telemarketing, wat zorgt voor een nog hoger rendement uit verkoopinspanningen.

Contact opnemen

Wilt u ook een gratis lead? Neem dan contact met ons op!